Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Симоненка знайшлися брати в Казахстані. І він радий швидше з ними об'єднатися

П'ятниця, 16 квітня 2004, 14:18
Лідер КПУ Петро Симоненко стверджує, що Компартія підтримує синхронну ратифікацію угоди про формування ЄЕП Верховною Радою України та Держдумою Росії.

Такий коментар Симоненка щодо запланованого внесення до порядку денного наступного тижня Думи і Верховної Ради питання про ратифікацію Угоди про формування ЄЕП передала прес-служба КПУ в п'ятницю.

В заяві також йдеться, що комуністи України завжди "послідовно і принципово підтримували процеси інтеграції між нашою країною та Російською Федерацією, Білоруссю, Казахстаном, іншими незалежними державами на пострадянському просторі".

Також в заяві вказано, що позиція КПУ щодо створення ЄЕП "чітка і прозора" – "відновити економічні зв'язки з братніми країнами і на основі цього значно підвищити рівень взаємовигідного співробітництва в різних галузях, удосконалити і посилити спільний науково-виробничий потенціал та виступити на світовому ринку єдиною міцною командою".

КПУ в заяві обіцяє "рішуче виступати проти будь-якого втручання у внутрішні справи нашої держави та тиску на неї – звідки б цей тиск не відбувався".

"Послідовно відстоюючи національні інтереси України та право українського народу на гідний рівень життя, ми впевнені, що участь нашої держави в ЄЕП забезпечить реальне економічне зростання і дозволить зруйнованій економіці України врешті-решт піднятися з колін", – йдеться у документі.

"Важливим позитивним моментом" КПУ вважає "створення в рамках ЄЕП цивілізованого ринку робочої сили, що знову ж таки сприятиме захисту інтересів наших громадян, які вимушені сьогодні шукати заробіток за межами своєї країни".

"Комуністи України вважають, що більш важливим завданням, ніж ілюзорні євроінтеграційні бажання деяких українських політиків, сьогодні є створення умов для будування Європи всередині України власними силами. Саме виконанню цього завдання слугуватиме участь України в ЄЕП в якості рівноправного та передбачуваного партнера", – йдеться у документі.

Проект Закону України "Про ратифікацію Угоди про формування Єдиного економічного простору" та його оцінку читайте тут

Читайте також:

Останній шанс Росії зробити з України колонію

У вівторок Україна стане частиною ЄЕП і віддасть Росії Керченський канал

ЄЕП запрацює за тиждень після того, як Янукович збере в Києві президентів?

ЄЕП: економічна примара, геополітичне фіаско

Напередодні ЄЕП: Кучма проти дипломатів


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування