ЯНУКОВИЧ ВИЗНАЧИВ СВОЮ ПЕРЕДВИБОРЧУ СТРАТЕГІЮ СЛОВОМ "ПАХАТИ"

Субота, 17 квітня 2004, 12:24
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович, якого висунули єдиним кандидатом у президенти від влади, заявляє, що його основною передвиборною стратегією є успішна робота уряду.

"Стратегія не буде мінятися: працювати цілодобово, пахати. Я вважаю, у нас немає інших варіантів – це і є вся стратегія", - сказав Янукович, відповідаючи на питання про його передвиборну стратегію в інтерв'ю журналістам у суботу в Києві.

Відповідаючи на питання, як оцінює свої шанси на перемогу на виборах глави держави, прем'єр підкреслив: "Що стосується результатів - думаю, народ визначитися".

"Людям, як говорять, видніше. А наша справа - усім потрібно працювати, і не буває ніяких чудес у цьому житті. Будемо шанобливо ставитися один до одного, будуть і нас поважати", - сказав він.

На питання, кого він вважає своїм головним опонентом у передвиборчій кампанії, Янукович сказав: "Буде дорога, дорога покаже".

У суботу Янукович прийняв участь в акції "Посади своє дерево". Він посадив горобину на другій терасі в Парку Слави.

Як повідомлялося, лідери депутатських фракцій і груп, а також політичних партій, які входять у парламентско-урядову коаліцію, на засіданні в середу за участі президента Кучми ухвалили рішення про висунення прем'єр-міністра Януковича єдиним кандидатом у президенти на виборах 2004 року.

Лідери фракцій і груп також домовилися про те, що програмною установкою для кандидата буде завершення політичної реформи в Україні, внесення змін до Конституції.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

КУЧМА НАЗВАВ ОПОЗИЦІЮ ІМПОТЕНТАМИ

ГОЛОВНА ЗАДАЧА КУЧМИ ПЕРЕД ЯНУКОВИЧЕМ - ПЕРЕМОГА НА ВИБОРАХ, А НЕ ПОЛІТРЕФОРМА

КУЧМА ТОПИТЬ ЯНУКОВИЧА ЗІЗНАННЯМИ В ЛЮБОВІ

ЛИТВИН НЕ ВІРИТЬ, ЩО ЯНУКОВИЧ ДО КІНЦЯ БУДЕ ЄДИНИМ КАНДИДАТОМ?

КУЧМИСТЫ РАЗОМ З КУЧМОЮ ВИСУНУЛИ ЯНУКОВИЧА В ПРЕЗИДЕНТИ В ОБМІН НА ПОЛИТРЕФОРМУ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування