Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич каже, що кандидат від Ющенка сам хотів зірвати вибори в Мукачевому

Неділя, 18 квітня 2004, 17:22
Протягом останніх трьох днів перед виборами Мукачівського міського голови із боку "штабу одного з опонентів" Ернеста Нусера надходили неодноразові пропозиції "знайти можливість визнати вибори такими, що не відбулися".

Про це заявив у неділю журналістам представник СДПУ(О) Нестор Шуфрич, який перебуває у Мукачевому на виборах міського голови.

На думку Шуфрича, в ініціатора таких пропозицій є "проблема іншого представницького мандата". Хоч Шуфрич відмовився конкретизувати прізвище до завершення голосування, очевидно, що він мав на увазі підтримуваного "Нашою Україною" Віктора Балогу, який на сьогодні є народним депутатом України.

"Для мене є абсурдною позиція, що балотується людина, яка фактично і є причиною повторних виборів", - сказав Шуфрич, маючи на увазі відмову Балоги від посади міського голови на користь роботи у Верховній Раді у 2002 році.

Коментуючи можливе зняття Балоги з реєстрації напередодні виборів, Шуфрич сказав: "На мій погляд, підстави для зняття були, але я вітаю рішення ТВК (не знімати), і сьогодні мукачівці мають можливість визначитися між двома найрейтинговішими політиками – Нусером і Балогою".

"Хочеться вірити, що обидва кандидати у разі перемоги не будуть вводити в оману мукачівців, - додав Шуфрич. – Мукачівці не заслуговують на ще одну відмову мера від своєї посади".

За словами Шуфрича, зважаючи на те, що СДПУ(о) є керівною партією в області, вона несе "подвійну відповідальність за те, щоб вибори в Мукачеві пройшли спокійно".

"Перемога Нусера або Балоги має бути такою, що не викликає ніяких сумнівів", - підкреслив Шуфрич.

"Я особисто привітаю політичну силу, яка підтримує Віктора Балогу, у разі його перемоги. Я дуже не хотів би, щоб вибори були зірвані", - запевнив уповноважений фракції СДПУ(о). В той же час Шуфрич наголосив, що "виборчий день проходить спокійніше, ніж багато хто очікував".

Шуфрич також повідомив, що всього до Мукачева прибуло вісім народних депутатів від СДПУ(о), і очікується приїзд також народних депутатів з інших фракцій, зокрема, із "Регіонів України".

В той же час, за повідомленням представників "Нашої України", майже на всіх 36 виборчих дільницях за процесом голосування стежать по двоє народних депутатів із фракції "Наша Україна".

Українська правда, Мукачеве

Поїздка журналістів на вибори в Мукачевому організована за сприяння Комітету виборців України та міжнародного фонду "Відродження".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...