Якщо кандидат від СДПУ(о) програє в Мукачевому, він змириться

Неділя, 18 квітня 2004, 18:42
Кандидат на мера Мукачевого від СДПУ(о) Ернест Нусер не буде оскаржувати результати виборів, якими б вони не були.

Про це він повідомив журналістам у Мукачеві.

"Я підтверджую, що я звертатися до судових органів не буду, незважаючи ні на які результати цих виборів", - сказав Нусер.

Разом з тим, за словами Нусера, він категорично проти того, що "сьогодні на дільницях прошені і непрошені гості ходять і втручаються у роботу комісій". В той же час, зауважив Нусер, територіальна виборча комісія відмовила йому в спостерігачах.

Нусер заперечив будь-яку свою причетність до СДПУ(о). "Я думаю, що це хтось дуже хоче мене до них (СДПУ(о) прив'язати", - сказав Нусер.

Разом з тим, кандидат у мери підкреслив, що це "найбільш сильна сьогодні на Закарпатті сила, організована сила", і цим продиктований неадекватний шум довкола неї з боку опонентів. Більше того, на його думку, його опоненти самі "залюбки би взяли собі у підмогу таку організовану силу".

Нусер сказав, що ніяких документів від СДПУ(о) на його підтримку не було.

Як наголосив Нусер, підтримку його як кандидата на міського голову Мукачева офіційно задекларували міські осередки НДП, Демократичного союзу, Аграрної партії, Партії регіонів і партії "Батьківщина" (хоча сама лідер Юлія Тимошенко заявила, що підтримує конкурента Нусера Віктора Балогу).

"В моїй групі підтримки є як члени СДПУ(о), так і члени інших партій", - наголосив Нусер. За його словами, у його штабі працюють представники найширшого спектру партій, серед яких "Собор", "Батьківщина", Партія регіонів, соціалісти, комуністи, аграрії "і, звичайно, соціал-демократи".

"Але я не вважаю сьогодні це головним, - підкреслив Нусер. – Тут не проходить політична боротьба на партійній основі".

Натомість, на його думку, "в Мукачеві йде політична боротьба на основі боротьби бізнес-угрупування проти інтелігенції, еліти міста". На запитання, яку з цих двох сторін представляє він сам, Нусер відповів: "Ну, я не маю бізнесу і не маю якихось комерційних інтересів в разі обрання мене міським головою".

Своїм першим кроком у випадку перемоги Нусер назвав схвалення "нової стратегії розвитку і початок інтенсивного впровадження її в життя".

"Повірте, в місті стільки треба зробити, що тут не до політики", - резюмував кандидат від влади.

"Українська правда", Мукачеве

Поїздку журналістів на висвітлення виборів міського голови Мукачева організовано Комітетом виборців України та Міжнародного фонду "Відродження"

Читайте також:

Шуфрич знає, що вибори в Мукачевому хочуть визнати недійсними через Балогу

Родич Медведчука з групою "бритоголових" їздить по дільницях Мукачевого і "шантажує виборців"

"Нашоукраїнець" та соціаліст знялись з виборів у Мукачевому

БАЛОГУ НЕ ЗНЯЛИ З ВИБОРІВ ЗА ЗАЛЯКУВАННЯ - ХОЧА UMC КАЖЕ ПРО ІНШЕ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...