Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МУКАЧЕВОМУ ПОБИЛИ ДЕПУТАТІВ БЕЗСМЕРТНОГО, СТЕЦЬКІВА, ПАВЛЕНКА Й ОЛІЙНИКА

Понеділок, 19 квітня 2004, 10:28
Народних депутатів із блоку "Наша Україна" і журналістів не пустили до Мукачівського тервиборчкому після оголошення результатів виборів, застосувавши при цьому фізичну силу.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" народний депутат Петро Олійник (блок "Наша Україна"), після того, як о 3.30 ранку Мукачівський тервиборчком оголосив результати виборів міського голови Мукачевого, низка народних депутатів разом з журналістами спробували потрапити у приміщення тервиборчкому, щоб одержати копію протоколу.

"Усі знали, що переміг Балога, і раптом комісія повідомляє, що переміг Нусер. Ми як народні депутати разом з журналістами пішли до Мукачівського міськвиконкому, однак будинок міськвиконкому був оточений кордоном бійців спецпідрозділу міліції", – повідомив Олийник.

За його словами, крізь кордон удалося прорватися лише чотирьом народним депутатам – Роману Безсмертному, Тарасу Стецьківу, Юрію Павленку і самому Олійнику.

Однак і їм не вдалося потрапити в приміщення тервиборчкому, який розташований на другому поверсі міськвиконкому.

"Бійці "Беркута" заламали нам руки, збили на підлогу і побили ногами, після чого просто банально взяли за руки і ноги і скинули з другого поверху", – заявив народний депутат.

За даними блоку "Наша Україна", на виборах переміг їхній представник Віктор Балога з відривом від Ернеста Нусера у 5,5 тисяч голосів, Мукачевський тервиборчком оголосив про перемогу Нусера з відривом від Балоги в 5 тисяч голосів.

При цьому комісія не вивісила для ознайомлення протоколи про результати виборів, як передбачено законом.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

У МУКАЧЕВОМУ ПЕРЕМІГ НУСЕР ІЗ СДПУ(о)

БАЛОГА З "НАШОЇ УКРАЇНИ" ПЕРЕМІГ У МУКАЧЕВОМУ, показує екзіт-пол



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування