Кучмісти не підтримали заяву Мороза про необхідність продовження політреформи

Понеділок, 19 квітня 2004, 14:38
У понеділок на погоджувальній раді лідерів груп і фракцій парламенту не була підтримана заява лідера СПУ Олександра Мороза щодо необхідності продовження конституційного процесу.

Про це повідомив постійний представник президента України у ВР Олександр Задорожній, інформуючи журналістів про результати погоджувальної ради.

Він зазначив, що, скоріш за все, це питання на поточному сесійному тижні не буде розглядатися. "Парламент не планує на поточному сесійному тижні повернутися до розгляду змін до Конституції", – сказав Задорожній.

Як повідомлялося, 8 квітня 2004 року ВР не змогла внести зміни до Конституції України – не вистачило 6 голосів ("за" – 294 з 300 необхідних).

16 квітня президент України Леонід Кучма на прес-конференції у Дніпропетровську заявив, що головне завдання коаліції політичних сил, яка запропонувала висунути Віктора Януковича кандидатом на президентські вибори, – не реформа, а перемога на виборах.

На думку президента, вони (провладні політичні сили, які запропонували висунути єдиним кандидатом прем`єр-міністра України Януковича) "завжди двома руками підтримують і реформу". Проте, вважає Кучма, на першому місці – перемога на президентських виборах, а на другому – політична реформа.

УНІАН

Читайте також:

Шуфрич: Долю політреформи у понеділок вирішать Ющенко, Тимошенко й Мороз

Тимошенко підтримає політреформу Мороза, але щоб поруч не було Медведчука з порваною сорочкою

КУЧМА ОБІЗВАВ ОПОЗИЦІЮ ІМПОТЕНТАМИ

ГОЛОВНА ЗАДАЧА КУЧМИ ПЕРЕД ЯНУКОВИЧЕМ – ПЕРЕМОГА НА ВИБОРАХ, А НЕ ПОЛІТРЕФОРМА

КУЧМІСТИ РАЗОМ З КУЧМОЮ ВИСУНУЛИ ЯНУКОВИЧА В ПРЕЗИДЕНТИ. В ОБМІН НА ПОЛІТРЕФОРМУ

КУЧМА ОБІЦЯЄ ЗАКІНЧИТИ ПОЛІТРЕФОРМУ ДО ВИБОРІВ

ЮЩЕНКО ПИШЕ НОВУ ПОЛІТРЕФОРМУ З ТИМОШЕНКО І МОРОЗОМ



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування