ТИМОШЕНКО ІНІЦІЮЄ ЗАБОРОНУ СДПУ(О)

Понеділок, 19 квітня 2004, 15:27
Блок Юлії Тимошенко ініціює заборону діяльності в Україні Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) як "організованої злочинної групи".

Про це ідеться у заяві Юлії Тимошенко, поширеній у понеділок

"Ми закликаємо всіх чесних і порядних громадян, що з тих чи інших причин вступили до лав СДПУ(о), вийти з цієї партії, яка стала втіленням політичного бандитизму", – ідеться в заяві.

У документі зазначено, що "безпрецедентні події в Мукачевому – пряма, брутальна та нахабна фальсифікація результатів виборів, порушення всіх можливих законів, принципів моралі та прав людини, використання правоохоронних структур для побиття народних депутатів, засвідчили повне і, очевидно, остаточне злиття чинної української влади й бандитизму в єдине органічне ціле".

"Тому з людьми, які сьогодні намагаються керувати всією Україною “по-мукачевськи”, неможливі жодні компроміси. Їх треба тільки знешкоджувати. Терміново, негайно, невідкладно", – також сказано у заяві.

Тимошенко назвала лідера СДПУ(о), керівника адміністрації президента Віктора Медведчука "безпосереднім організатором та ініціатором мукачівського свавілля".

БЮТ звертається до всіх політичних сил із рекомендацією створити "Єдиний міжпартійний фронт боротьби з бандитизмом, прикритим владними мандатами чи партійними програмами.

Блок Юлії Тимошенко також вимагає від президента Кучми негайного звільнення Медведчука з посади керівника президентської адміністрації.

"Ми вимагаємо звільнення з посад міністра внутрішніх справ України Білоконя, що є креатурою СДПУ(о), керівників управлінь МВС у Закарпатській області та м. Мукачевому, які не запобігли бандитським нападам на виборчі дільниці, спостерігачів та народних депутатів", – зазначено у зверненні.

Читайте також:

Мукачеве: демократія по-соціал-демократичному

Міліція говорить, що не била депутатів із "Нашої України". Просто ті були п'яні

Тимошенко буде блокувати парламент і просити Кучму звільнити Медведчука

На виборах у Мукачевому порушили все, що можна було порушити

За протоколами в Мукачевому таки лідирує Балога

НА РОЗБОРКИ ДО МУКАЧЕВОГО ЇДЕ ВІЦЕ-СПІКЕР ЗІНЧЕНКО

У МУКАЧЕВОМУ ПОБИЛИ ДЕПУТАТІВ БЕЗСМЕРТНОГО, СТЕЦЬКІВА, ПАВЛЕНКА Й ОЛІЙНИКА

В МУКАЧЕВОМУ ПЕРЕМІГ НУСЕР З СДПУ(о)?

БАЛОГА З "НАШОЇ УКРАЇНИ" ПЕРЕМІГ У МУКАЧЕВОМУ, свідчить екзіт-пол

Шуфрич знає, що вибори в Мукачевому хочуть визнати недійсними через Балогу

Родич Медведчука з групою "бритоголових" їздить по дільницях Мукачевого і "шантажує виборців"

"Нашоукраїнець" та соціаліст знялись з виборів у Мукачевому

БАЛОГУ НЕ ЗНЯЛИ З ВИБОРІВ ЗА ЗАЛЯКУВАННЯ – ХОЧА UMC КАЖЕ ПРО ІНШЕ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...