Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович зробить усе, щоб депутати ратифікували ЄЕП

Понеділок, 19 квітня 2004, 19:28
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович сподівається, що у вівторок Верховна Рада ратифікує угоду про Єдиний економічний простір. Про це він заявив у понеділок в інтерв'ю журналістам у Києві.

"Ми будемо робити все, щоб завтра це рішення було прийняте з тими застереженнями, які підписав президент України під час Ялтинського саміту", – зокрема сказав Янукович.

Він висловив переконання, що Україні необхідно робити все, щоб покращувати можливості для просування своїх товарів, оскільки вона має експортно-орієнтовану економіку, і що саме це відповідає її національним інтересам. Особливо, за словами Януковича, це стосується такого стратегічного партнера, як Росія, із якою, за підрахунками українського уряду, двосторонній товарообіг у 2005 році сягне майже 20 млрд. дол. США.

"Якщо ми не будемо обирати перешкоди на цьому шляху і будемо займатись міжрегіональною інтеграцією, цей шлях буде давати нам позитив, і ми повинні до цього прагнути", – сказав Янукович.

Як відомо, завтра в парламенті планується ратифікувати угоду про Єдиний економічний простір, договір між Україною та Росією про співробітництво у використанні Азовського моря і Керченської протоки та договір про українсько-російський державний кордон.

УНІАН


Читайте також:

"Наша Україна" і БЮТ попередили кучмістів, що зірвуть ратифікацію ЄЕП*

У вівторок Україна стане частиною ЄЕП і віддасть Росії Керченський канал

У Симоненка виявилися брати в Казахстані. І він радий скоріше з ними об'єднатися

Останній шанс Росії зробити з України колонію

ЄЕП: економічна примара, геополітичне фіаско

Напередодні ЄЕП: Кучма проти дипломатів

Проект Закону України "Про ратифікацію Угоди про формування Єдиного економічного простору" і його оцінку читайте тут


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...