Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма вирішив допомогти Суркісу провести чемпіонат Європи 2012 з футболу в Україні

Вівторок, 20 квітня 2004, 12:44
Президент України Леонід Кучма підписав указ "Про деякі заходи щодо підготовки проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу".

Про це у вівторок повідомила прес-служба президента.

Цим документом підтримано пропозицію Федерації футболу України щодо її участі у тендері на право проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні з метою дальшої популяризації футболу в Україні і посилення державної підтримки його розвитку.

Кучма указом доручив Кабінету міністрів України розробити разом із Організаційним комітетом з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських і Параолімпійських іграх, Всесвітніх іграх глухих, Всесвітніх Універсіадах та затвердити заходи щодо підготовки та участі у тендері на право проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні, а також передбачити під час розроблення проектів законів про Державний бюджет України на 2005 та наступні роки кошти на реалізацію зазначених заходів.

Організаційний комітет зобов’язано забезпечити залучення в установленому порядку для реалізації заходів, зазначених у статті 2 цього указу, позабюджетних коштів, у тому числі від проведення державних лотерей.

Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації мають розробити та затвердити регіональні заходи щодо розвитку футболу, передбачивши, зокрема, створення відповідної матеріально-технічної бази і приведення наявної бази у відповідність з міжнародними стандартами, із залученням для цього інвестицій, та зміцнення кадрового потенціалу.

Також Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації мають передбачити під час підготовки відповідно бюджету Автономної Республіки Крим, місцевих бюджетів на 2005 та наступні роки кошти для реалізації зазначених регіональних заходів.

Державному комітету телебачення і радіомовлення України доручено забезпечити висвітлення у засобах масової інформації підготовки проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування