Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук не казав Кучмі правди про події в Мукачевому?

Середа, 21 квітня 2004, 12:42
Президент Леонід Кучма сказав учасникам зустрічі стосовно подій у Мукачевому, що був однобоко поінформований про вибори мера цього міста.

Про це заявила Уповноважена Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова під час звіту стосовно подій у Мукачевому в середу в парламенті.

Карпачова разом із Віктором Ющенком та ще чотирма депутатами зустрічалася напередодні з Кучмою. "За словами шановного Леоніда Даниловича, він був односторонньо інформований про події у Мукачевому", – сказала Карпачова.

За її словами, після цієї зустрічі "є домовленість, що президент як гарант буде контролювати цей процес".

Карпачова розповіла, що під час виборів у Мукачевому її помічник перебував на дільниці номер 3, яка зазнала нападу з боку бритоголових елементів. "Він та депутат-академік Поліщук буквально відбивалися від нападу кримінальних угруповань і захищали життя жінок-членів дільничних комісій".

Відповідаючи на питання депутатів, Карпачова сказала, що "сьогодні не тільки Мукачеве, а вся Україна перетворилася в суцільне Палермо". (Палермо – найбільше місто італійського острова Сицилія, яке є одним із центрів мафії.)

Карпачова сказала, що кризова політична ситуація у Мукачевому почалася після того, як попереднього мера Василя Петьовку було знято з посади. "Я як спостерігач була на минулих виборах, і можу сказати: Петьовку обрали на законних підставах, але певним силам це не сподобалося, і вони вирішили взяти політичний реванш".

Як відомо, Петьовку з "Нашої України" було відсторонено з посади після підписання президентом Леонідом Кучмою указу про пряме президентське правління, внаслідок чого в.о. мера став член СДПУ(о) Опачко.

"Українська правда"

Читайте також:

ЮЩЕНКО ПРИХОДИВ ДО КУЧМИ ВИМАГАТИ ЗВІЛЬНЕННЯ МЕДВЕДЧУКА, БІЛОКОНЯ І РІЗАКА

18 квітня як точка біфуркації української демократії

Мукачеве: демократія по-соціал-демократичному

У МУКАЧЕВОМУ ВИКРАДЕНІ БЮЛЕТЕНІ, НА ПІДСТАВІ ЯКИХ СДПУ(о) СВЯТКУВАЛО ПЕРЕМОГУ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування