В регіонах висувають Януковича в президенти – він забезпечить "квітуче завтра"

Середа, 21 квітня 2004, 14:11
В регіонах України відбувається серія заходів, які декларують підтримку висунення Віктора Януковича єдиним кандидатом у президенти.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, діяльність уряду, політреформа та висунення Януковича єдиним кандидатом в президенти від влади були підтримані зборами представників партій та громадських організацій Рівненщини, Івано-Франківщини, Київщини (у Ірпені), Дніпропетровщини.

Також відбулися спільні засідання на цю ж тему керівних органів обласних організацій Партії регіонів та СДПУ(о) на Закарпатті та у Винниці.

Підтримку уряду і прем'єру висловили збори представників територіальної громади Одеси, збори трудового колективу ТОВ "Світ ласощів" на Черкащині, учасники Всеукраїнської науково-практичної конференції "Сучасні проблеми регіонального управління та роль молодих державних службовців в їх вирішенні", яка проходила у Хмельницькому.

Зокрема, у понеділок в Дніпропетровську відбулися збори політичних рад обласних організацій партій більшості. Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, доповідачі висловили "повну підтримку" діям коаліційного уряду та "закликали усі здорові сили суспільства, всіх громадян України солідаризуватися з рішенням про підтримку єдиного кандидата на посаду президента України від парламентської більшості".

Учасники зборів прийняли спільне рішення, в якому, зокрема, сказано, що "незаперечні економічні успіхи нашої держави були б просто неможливі без створення певних політичних обставин, тієї нової системи влади, осереддям якої стали парламентська більшість і коаліційний уряд".

"Досвід саме такого уряду, очолюваного прем’єром Віктором Федоровичем Януковичем, переконливо засвідчив, що курс на реформування системи влади, на створення демократичної і правової Української держави запрацював по-справжньому", – йдеться у рішенні.

В ухваленому спільному документі сказано також, що "політична влада, спроможна взяти на себе усю відповідальність за наше квітуче завтра, потребує сильного лідера, знакової особистості, вольового політика, який конкретними справами вже довів свою здатність керувати позитивними перетворюваннями в країні".

На думку представників дніпропетровських облорганізацій Партії регіонів, НДП, Аграрної партії, Партії промисловців і підприємців, СДПУ(о), "Трудової України", Партії національно-економічного розвитку України, Ліберальної партії, такою людиною є нинішній прем'єр-міністр.

У середу пройде також Форум демократичних сил м. Києва "За стабільне майбутнє". Ініціатором його проведення виступає Координаційна рада київських міських організацій Аграрної партії України, НДП, Партії регіонів, СДПУ(о) та "Трудової України".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування