Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний зламав руку міліціонерові, а в Перести – серцевий напад?

Середа, 21 квітня 2004, 16:01
Голова Мукачівського територіального виборчого комітету Юрій Переста госпіталізований із серцевим нападом у реанімацію обласного кардіологічного центру.

Про це повідомляє РІА Новини.

Свій стан він пояснює нічним візитом невідомих, котрі учинили погром у його будинку, зазначає агенція.

Як відомо, наступного дня після виборів у Мукачевому член СДПУ(о) Юрій Переста оголосив переможцем представника СДПУ(о) Ернеста Нусера.

Оголошення результатів виборів стало причиною конфлікту між депутатами з "Нашої України" і міліцією, коли депутати намагалися потрапити в приміщення тервиборчкому, щоб одержати підтвердження результатів виборів.

Як повідомив у середу депутат від СДПУ(о) Шуфрич, "після спілкування з Романом Безсмертним у полковника міліції поламана рука".

Він висловив переконання, що необхідно зробити висновки і щодо тих депутатів, що "поламали руки працівникам міліції", які забезпечували громадський порядок у Мукачевому.

Він також додав, що "Наша Україна" усе, що їй не подобається, пов'язує із соціал-демократами. Він звернув увагу на виступи представників силових відомств у середу в парламенті, що "зробили припущення, що порушення були з обох боків, у тому числі були і протиправні дії з боку "Нашої України", передає УНІАН.

Вибори мера Мукачевого, що відбулися минулої неділі, обговорювалися в середу у Верховній Раді. Була заслухана інформація віце-спікера Олександра Зінченка (він очолював парламентську групу, що відвідала після виборів Мукачеве), уповноваженого з прав людини Ніни Карпачової, генерального прокурора Геннадія Васильєва, міністра внутрішніх справ Миколи Білоконя і голови СБУ Ігоря Смєшка.

У вівторок депутати і Ніна Карпачова продемонстрували протоколи виборчих дільниць, розповідали про розкрадання виборчих документів і випадки побиття парламентаріїв президентові.

Кучма доручив Геннадієві Васильєву провести силами Генпрокуратури із залученням СБУ всебічне розслідування фактів порушень під час виборів мукачівського міського голови і неправомірних дій правоохоронних органів.

Читайте також:

Ющенко каже, що Білоконю "місце біля параші", а СДПУ(о) – фашисти

Зінченко: "У Мукачевому діють принципи Йосипа Віссаріоновича!" Білоконь: "Рішення про мою відставку повинен ухвалити президент"

ЮЩЕНКО ПРИХОДИВ ДО КУЧМИ ВИМАГАТИ ЗВІЛЬНЕННЯ МЕДВЕДЧУКА, БІЛОКОНЯ І РІЗАКА

18 квітня як точка біфуркації української демократії

Мукачеве: демократія по-соціал-демократичному

У МУКАЧЕВОМУ ВИКРАДЕНІ БЮЛЕТЕНІ, НА ПІДСТАВІ ЯКИХ СДПУ(о) СВЯТКУВАЛО ПЕРЕМОГУ



"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування