Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Трудова Україна" "вигнала" людей Кінаха, тому що хоче перемогти в 2006

Середа, 21 квітня 2004, 19:08
Лідер партії "Трудова Україна" Сергій Тігіпко заявляє, що саморозпуск фракції ПППУ і ТУ і створення фракції "Трудова Україна" є не розколом, а кроком до політичної самоідентифікації партій.

Тігіпко підкреслив, що рішення про саморозпуск фракції було "спільне і погоджене", відзначається в переданому в агентство "Інтерфакс-Україна" коментарі.

"У цьому питанні не повинно виникати жодних політичних підтекстів про якісь розбіжності в поглядах парламентських представників двох партій. Це не розкол, а конструктивний і прагматичний крок у контексті парламентських виборів 2006 року", – заявив лідер партії.

"Трудова Україна" є самодостатньою партією, що на вибори 2006 року буде йти самостійно", – підкреслив Тігіпко.

У зв'язку з прийняттям закону про вибори народних депутатів на пропорційній основі, створення фракції "Трудова Україна" – логічне і послідовне рішення, спрямоване на більш ефективну реалізацію політики партії по створенню сильного середнього класу, розвитку доктрини соціального захисту українців, підвищенню якості життя кожного громадянина України, відзначається в коментарі.

"Політична самоідентифікація партій – вимога сьогодення, тому що безликі кон'юнктурні політичні об'єднання майбутнього не мають", – відзначив Тігіпко, додавши, що "майбутнє України – у сильних партіях, що стоять на державницьких принципах і здатні брати на себе персональну відповідальність за прийняті рішення".

За словами Тігіпка, основними пріоритетами діяльності фракції буде проведення політичної реформи, що забезпечить політичну стабільність у державі і подальший соціально-економічний розвиток, а також – реалізація програми партії. Як відзначається в повідомленні, нова редакція партійної програми буде ухвалена на черговому з'їзді, що відбудеться 28 квітня.

Тігіпко підкреслив, що представники двох партій будуть продовжувати "конструктивну співпрацю в складі парламентської більшості, координувати свою діяльність і погоджувати прийняття спільних рішень при голосуванні, виходячи з загальнодержавних інтересів і патріотичного прагматизму".

Як повідомлялося, у середу в парламенті було оголошене рішення політичних партій Промисловців і підприємців і "Трудової України" про саморозпуск фракції ППТУ і "ТУ" і створення фракції "Трудова Україна". Керівником фракції обраний Ігор Шаров. У фракцію ввійшли 28 депутатів.

Читайте також:

У ПАРЛАМЕНТІ РОЗПУЩЕНА ФРАКЦІЯ ТІГІПКА-КІНАХА



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...