Симоненку порадили не переоцінювати свою роль в історії СПУ, а відпочити на дачі від Кучми

Середа, 21 квітня 2004, 19:32
Народний депутат, член СПУ Юрій Луценко заперечує розкол Соцпартії на дві частини, як стверджував лідер Компартії Петро Симоненко.

"Висловлювання Симоненка про те, що нібито півфракції СПУ, критикуючи Симоненка, зрадило Мороза і продалося Ющенкові, свідчить про явну переоцінку лідером КПУ своєї ролі в історії СПУ", – говориться в заяві Луценка, поширеній прес-службою партії.

"Розуміючи почуття гіркоти, яке переживає Симоненко через явну непотрібність його послуг для Адміністрацій президента України та Росії у ході наступних президентських виборів, я радив би йому більше відпочивати на нещодавно отриманій від антинародного режиму держдачі", – зазначив Луценко.

За словами депутата, Симоненку наразі корисно було б поміркувати про "відповідальність за відмову від єднання лівих сил на всіх парламентських виборах, гру в піддавки з владою на президентських виборах 99-го року, відмову від боротьби проти режиму під час "України без Кучми" в 2001-му та спробу перенести вибори наступного президента в прокучмістський парламент в грудні минулого року".

Раніше Симоненко в інтерв'ю тижневику "2000" заявив, що половина Соцпартії України "здала Мороза" і почала працювати на лідера "Нашої України" Віктора Ющенка.

За словами Симоненка, "вододіл" у партії було проведено після того, як частина членів фракції СПУ звернулися після першого голосування руками за політреформу 24 грудня до рядових комуністів із закликом переобрати керівництво КПУ.


Читайте також:

Симоненко: частина СПУ "здала" Мороза й почала працювати на Ющенка



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування