Депутатів-опозиціонерів "бритоголові" заблокували у мерії. Прокурор радить поїхати з міста

Середа, 21 квітня 2004, 21:48
Народні депутати-опозиціонери, які перебувають у Мукачевому, у cереду ввечері були заблоковані в мерії міста.

Про це повідомив "Українській правді" депутат з "Нашої України" Володимир Стретович.

Він повідомив, що разом із іншими нардепами Матвієнком, Іванчо та Оробцем проводили нараду в одному із кабінетів міськради, та "її зірвали близько 20 депутатів міської ради та обласної ради".

"Вони зірвали нашу розмову, моє включення у ефірі радіо "Свобода", почали нас штовхати, вимагаючи, щоб депутати залишили мерію Мукачевого", – зазначив Стретович.

За його словами, під мерією "скупчення бритоголових", а також цигани, які скандують "депутати – геть додому!". Стретович сказав, що є всі ознаки підготовки провокації.

Він додав, що депутати звернулися до представника Генпрокуратури, який був направлений до Мукачевого розібратися у ситуації, "однак він нам просто порадив поїхати з міста".

Також, сказав депутат, "Беркут" стоїть поруч і "нічого не робить".

Депутат Володимир Філенко, який також присутній у Мукачевому, сказав, що в цей же час, коли із мерії виганяють депутатів, у цьому ж будинку перебуває прокурор міста, який "проводить слідчі дії".

"Вони бездіють, міліція бездіє. Під'їхала патрульна машина, поцілувалася з братками, постояли, покурили, і поїхали", – сказав Філенко. За його словами, депутати викликали до мерії підрозділ СБУ.

Депутати присутні у Мукачевому як члени робочої групи Верховної Ради, очолюваної віце-спікером Зінченком, який уже повернувся до Києва.

Як відомо, у четвер "Наша Україна" не змогла провести мітинг у Мукачевому після його заборони судом.

Читайте також:

В Мукачевому заборонили мітинг на підтримку Балоги. Нардепів закидали яйцями



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...