Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму скоєно третій замах на депутата

Середа, 21 квітня 2004, 23:32
Пізно ввечері в середу в Криму скоєно третій за останній час замах на члена президії Верховної Ради автономії Андрія Припуднікова.

Близько 22-15 спрацював вибуховий пристрій на даху гаража Припуднікова. Вибухом було ушкоджено гараж, у багатьох квартирах сусіднього багатоповерхового будинку було вибито шибки.

На момент вибуху в гаражі нікого не було, водій залишив його за півгодини до цього.

Минулої суботи невідомі підклали до воріт гаража депутата автономії пакет із шашками, які містили 720 грам тротилового еквівалента. Пакет із вибухівкою помітив сусід Припуднікова, колишній співробітник КДБ, що повідомив про це міліцію. Це була друга спроба замаху на Припуднікова.

31 грудня, коли він під'їхав до будинку матері, через півгодини стався вибух, який пошкодив його автомобіль. Вибуховий пристрій був поміщений під машину.

Депутат не знає, хто міг би бути організатором трьох замахів проти нього. Припудніков – фігура, досить відома в Криму. Він – зять найвідомішого кримського спікера Миколи Багрова. Зараз Припудніков очолює комісію з податків і бюджетної політики кримського парламенту, будучи членом президії Верховної Ради АРК.

До цього він був директором будівельної фірми "Професіонал".

"Українська правда", Сімферополь



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування