Дочка Ківалова балотуватиметься в парламент під наглядом представника його партії

Четвер, 22 квітня 2004, 10:41
Центральна виборча комісія призначила вибори в одномандатному виборчому окрузі № 151 (Полтавська область) у зв’язку з достроковим припиненням повноважень народного депутата Івана Четверікова на неділю, 20 червня 2004 року.

Про це повідомляє у четвер прес-служба ЦВК.

Початок виборчого процесу проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 151 оголошується з дня опублікування цієї постанови в газетах "Голос України" та "Урядовий кур’єр" 22 квітня 2004 року.

Іншою своєю постановою ЦВК призначила склад окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 136 ( Одеська область), де 30 травня мають відбутися проміжні вибори народного депутата.

Головою комісії призначено представника Української морської партії Олександра Купріянова.

Як відомо, по округу № 136 у народні депутати балотується Тетяна Ківалова, дочка голови Української морської партії та голови ЦВК Сергія Ківалова. Також в цьому окрузі до парламенту балотується лідер партії "Яблуко" Михайло Бродський.

Раніше 136 виборчий округ в парламенті представляв сам Сергій Ківалов. Однак після його призначення головою ЦВК він склав депутатські повноваження.

Іван Четверіков, який раніше представляв 151 виборчий округ, помер від важкої хвороби 13 квітня.

Читайте також:

Помер депутат з "Регіонів України". Знову будуть вибори

На окрузі Ківалова зареєстрували кандидата Медведчука. Але не того


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування