КУЧМА ТАКИ ЗУСТРІНЕТЬСЯ З ПУТІНИМ У КРИМУ

Четвер, 22 квітня 2004, 11:04
Президенти України й Росії Леонід Кучма і Володимир Путін візьмуть участь у дводенній українсько-російській зустрічі-діалозі "Україна – Росія: стратегічне партнерство", що відбудеться в Алушті.

За інформацією РІА "Новости" з посиланням на прес-службу Кремля, Путін перебуватиме в Україні 22-23 квітня на запрошення Кучми.

Як передає кореспондент УНІАН, у зустрічі також візьмуть участь голова Верховної Ради України Володимир Литвин, який уже прибув до Криму, та спікер Держдуми РФ Борис Гризлов.

Планується дискусія на тему "Роль парламентів України та Росії в процесах двосторонньої і багатосторонньої інтеграції", а також обговорення питання правового забезпечення формування ЄЕП – проблеми й перспективи. Перед парламентаріями України та Росії виступатимуть заступники міністрів закордонних справ двох країн Олександр Моцик і Володимир Лощинін.

У п'ятницю відбудеться семінар на тему "Двостороннє і багатостороннє торговельно-економічне співробітництво у контексті очікуваного вступу України й Росії до СОТ".

P.S. Від УП. Як відомо, візит Путіна в Україну планувався ще на Великдень, але тоді президент Росії не прилетів до Криму.

Минулого тижня під час візиту до Москви глави президентської адміністрації Медведчука обговорювалася можливість організації візиту Путіна в Україну.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування