Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко: Янукович поки що тільки попередньо єдиний кандидат

Четвер, 22 квітня 2004, 12:44
На з'їзді у 20-х числах травня "Трудова Україна" вирішить, кого вона буде підтримувати на президентських виборах, повідомив лідер партії, голова Національного банку Сергій Тігіпко.

У четвер в інтерв'ю журналістам Тігіпко зазначив, що рішення про висунення єдиним кандидатом в президенти від парламентсько-урядової коаліції прем'єр-міністра Віктора Януковича – "безумовно, попереднє рішення і попередня ініціатива голови партії і голови фракції".

"Безумовно, ми повинні з повагою ставитися до того, що думають наші члени партії, і першу реакцію ми відчуємо вже 28 квітня на з'їзді партії", – зазначив він.

Зі слів Тігіпко, питання про підтримку кандидатури на виборах буде вирішуватися на з'їзді "Трудової України" у 20-х числах травня. "Я ще раз хочу сказати, що я з повагою ставлюся до членів партії і до з'їзду як вищого органу партії, тому з'їзд може все", – заявив він.

Інтерфакс-Україна


Читайте також:

ПУСТОВОЙТЕНКО, ТІГІПКО ТА КІНАХ НЕ ПІДПИСАЛИ РІШЕННЯ ПРО ПІДТРИМКУ ЯНУКОВИЧА ЯК ЄДИНОГО КАНДИДАТА*/archive/2004/april/20/news/6.shtml}

"Трудова Україна" вигнала" людей Кінаха, тому що хоче перемогти в 2006


Поки Януковича висувають у президенти, Пустовойтенко готується до виборів?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...