Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПАРТІЯ КІНАХА ГОТОВА ВИСУНУТИ СВОГО КАНДИДАТА НА ВИБОРАХ ПРЕЗИДЕНТА

Четвер, 22 квітня 2004, 17:27
Партія промисловців і підприємців України самостійно братиме участь у президентських виборах 2004 року і готова висунути власного кандидата.

Як передає кореспондент УНІАН, про це у четвер заявив журналістам голова ПППУ, президент Українського союзу промисловців та підприємців Анатолій Кінах.

За його словами, остаточне рішення щодо цього питання буде прийнято у встановлений законом про вибори президента України термін на з`їзді партії. Кінах також зазначив, що це питання буде розглядатися на з`їзді політради ПППУ у п'ятницю.

Кінах зазначив, що не буде приймати особисто ніяких рішень щодо конкретних кандидатур на участь у президентській кампанії, "оскільки це буде неповагою до моїх однопартійців". За його словами, рішення про конкретну кандидатуру має також прийняти з`їзд ПППУ.

Відповідаючи на запитання щодо стратегії, якої буде дотримуватись ПППУ під час президентської кампанії, Кінах сказав: "Ми будемо спиратися на діалог з суспільством, справжній патріотизм і будемо ставити мету, щоб цей рік, незважаючи на гостре політичне протистояння, був роком консолідації".

"Шлях до розуму і серця наших громадян лежатиме не через політичну конфронтацію чи чорний піар, а через ідеологію покращення життєвого рівня населення, економіки держави", – зазначив Кінах.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування