Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пінчук пішов з "Трудової України", тому що він бізнесмен, а не політик

Четвер, 22 квітня 2004, 19:02
Народний депутат України Віктор Пинчук заявляє про вихід з партії "Трудова Україна", заперечуючи при цьому наявність у нього будь-яких конфліктів з керівництвом партії.

"Я вважаю абсолютно правильною стратегію лідера партії (Сергій Тігіпко), там (у партії) залишаються мої близькі друзі, соратники й однодумці, яких я буду підтримувати і надалі", – говориться в заяві Пінчука, текст якої переданий в агентство "Інтерфакс-Україна".

"Політична партія "Трудова Україна", одним із творців якої я маю честь бути, входить у новий, важливий етап свого розвитку. Почавши свою історію як своєрідний клуб успішних представників реального сектора української економіки, партія зараз виходить на зовсім інший рівень. "Трудова Україна" стає елементом справжньої партійної системи, масовою політичною силою нового типу, а не політико-економічною групою", – заявляє Пінчук.

За його словами, керівництво "Трудової України" "свідомо ставить перед собою таке завдання, і партія робить це однієї з перших у новітній історії країни".

"Таким чином, зміни в партії відбивають об'єктивні процеси формування зрілої структури суспільства, при якій як політикою, так і бізнесом займаються професіонали, не змішуючи ці два ремесла", – говориться в заяві депутата.

"Я завжди вважав, що потрібно відокремлювати бізнес від політики, точно так само я завжди вважав себе в першу чергу бізнесменом. Саме тому я прийняв непросте, але, упевнений, правильне рішення вийти з партії", – заявляє Пінчук.

При цьому, за його словами, виходячи з партії, він залишається членом парламентської фракції "Трудова Україна". "Переконаний, що саме в складі цієї фракції мені вдасться найбільше ефективно виконати всі обіцянки, що я давав моїм виборцям", – заявив він.


Читайте также:

ПІНЧУК ВИЙШОВ З "ТРУДОВОЇ УКРАЇНИ"

Віктор Пінчук: втеча від титулу "олігарх"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування