НДП розколеться через Пустовойтенка?

Четвер, 22 квітня 2004, 19:05
Голова Харківської обласної державної адміністрації, керівник народно-демократичного об'єднання "Нова Україна" і член політвиконкому Народно-демократичної партії Євген Кушнарьов розкритикував дії керівника НДП Валерія Пустовойтенка і заявив, що "він (Пустовойтенко) підвів НДП до межі розколу своєю цілком необґрунтованою, амбіційною поведінкою".

Про це Кушнарьов заявив сьогодні в інтерв'ю журналістам, повідомляє УНІАН.

Кушнарьов відзначив, що "рейтинг Пустовойтенка як кандидата в президенти України становить 0,3%, і будь-яка розсудлива людина зробила б для себе висновки". Шукаючи відповіді на запитання, "що це і для чого це потрібно", Кушнарьов вважає, що "це – дії, спрямовані на розкол центристської коаліції, це абсолютно неадекватна оцінка як власних можливостей, так і нинішнього стану НДП".

"Дивно, що людина такого рівня поводиться як "жовтеня у політиці", – зазначив Кушнарьов. Він припустив, що "багато з'ясується на засіданні політвиконкому НДП", яке планується наступного тижня.

Як повідомлялося раніше, після висунення парламентською більшістю Віктора Януковича єдиним кандидатом у президенти України Пустовойтенко заявив, що єдиним кандидатом на президентських виборах повинен бути той, кого підтримують не окремі партійні лідери чи політичні фігури, а переважна більшість громадян України.

Він наголосив, політрада НДП у листопаді 2003 року ухвалила рішення про висунення власного кандидата на виборах президента України, а з'їзд партії має ухвалити остаточне рішення, а також – рішення щодо можливої підтримки єдиного кандидата.

Пустовойтенко висловив переконання, що партія, у лавах якої перебувають близько 300 тисяч партійців, має право обирати свій шлях, а також випробувати власні сили у президентських перегонах, а "обіцянок підтримувати іншого кандидата я не давав".

Читайте також:

Поки Януковича висувають у президенти, Пустовойтенко готується до виборів?*/archive/2004/april/21/5.shtml

ПУСТОВОЙТЕНКО, ТІГІПКО ТА КІНАХ НЕ ПІДПИСАЛИ РІШЕННЯ ПРО ПІДТРИМКУ ЯНУКОВИЧА ЯК ЄДИНОГО КАНДИДАТА

ПУСТОВОЙТЕНКО НЕ ОБІЦЯВ ПІДТРИМАТИ ЯНУКОВИЧА ЄДИНИМ КАНДИДАТОМ

Пустовойтенко знав про справи Лазаренка, але був "категорично проти"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування