Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу під виборчий штаб купили кінотеатр

Четвер, 22 квітня 2004, 19:08
Виборчий штаб єдиного кандидата у президенти України від провладних сил розташується у приміщенні кінотеатру "Зоряний" по вул. Московській у Печерському районі столиці.

Про це в інтерв'ю УНІАН повідомив народний депутат, член фракції "Наша Україна" Юрій Кармазін.

"За деякими даними, він (кінотеатр) уже викуплений під виборчий штаб Януковича", - сказав депутат, зауваживши, що це був "єдиний великий кінотеатр на Печерську, в якому показували фільми для дітей і дорослих".

Кармазін повідомив, що кінотеатр активно реконструюється, аби завершити усі роботи до Дня Перемоги. "Працює 40 виконробів з різних організацій з тим, щоб до 9 травня все закінчити і розпочати широкомасштабну підготовку до президентських виборів", - сказав депутат.

Кармазін не уточнив, яка компанія викупила кінотеатр, зауваживши, що дав доручення своїм помічникам з'ясувати це питання.

"Інформація, яка до нас потрапляє, як правило, підтверджується на 99,9"%, – наголосив він.

Як повідомлялося раніше, 14 квітня парламентсько-урядова коаліція висунула чинного прем'єр-міністра Януковича єдиним кандидатом від провладних сил на посаду президента України. Вибори відбудуться 31 жовтня цього року. За українським законодавством, виборча кампанія починається за 120 днів до президентських виборів, тобто – 1 липня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування