Донецька НДП пішла проти Пустовойтенка

П'ятниця, 23 квітня 2004, 17:11
Донецька обласна організація Народно-демократичної партії підтримала висування прем'єра Віктора Януковича як єдиного кандидата на посаду президента.

Таке рішення було прийнято на конференції Донецької обласної організації НДП у п'ятницю.

При цьому конференція визнала "поспішною й необґрунтованою" заяву голови НДП Валерія Пустовойтенка про намір висунути власну кандидатуру на президентських виборах.

Конференція також розцінила як "порочну" практику "одноосібного ухвалення доленосних для партії рішень" лідером партії Пустовойтенком, "без врахування думок місцевих організацій і членів партії, що порушує основні положення Статуту і права партійців".

Конференція ухвалила дане рішення одноголосно.

Керівник організації Віталій Трубаров, виступаючи на конференції, заявив, що вона була зібрана в екстреному порядку, і причиною цього були "події останніх 10 днів".

Донецька обласна організація НДП також закликала інші обласні організації партії скористатися їх прикладом, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомлялося, недавно Пустовойтенко підтвердив намір взяти участь у президентських виборах.

У той же час голова Харківської облдержадміністрації, член політвиконкому Народно-демократичної партії Євген Кушнарьов розкритикував дії Пустовойтенка і заявив, що "він (Пустовойтенко) підвів НДП до межі розпаду своїм цілком необґрунтованим, амбіційним поводженням".

Читайте також:

НДП розколеться через Пустовойтенка?

Поки Януковича висувають у президенти, Пустовойтенко готується до виборів?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...