Януковича продовжують висувати. При цьому роздають газети про Ющенка

П'ятниця, 23 квітня 2004, 19:14
В регіонах України тривають заходи на підтримку висунення Януковича єдиним кандидатом в президенти.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

На Львівщині у зборах на підтримку діяльності уряду та Януковича взяли участь понад 400 представників політичних партій і громадських організацій області. Як повідомляє прес-служба, учасники заходу "висловили одностайну підтримку зусиллям урядовців, та особисто голови Партії регіонів, прем’єр-міністра України Януковича, якому, на їхнє переконання, цілком до снаги роль загальнодержавного лідера".

Збори ухвалили звернення, в якому закликають "усі патріотичні сили держави та регіону згуртуватися на конструктивній платформі національного державотворення задля розквіту української нації, української держави, українського суспільства".

У Хмельницькому регіональному відділенні Партії регіонів відбулася нарада представників 6 обласних організацій політичних партій – Партії регіонів, Аграрної партії України, СДПУ(о), Народно-демократичної партії, Політичної партії "Трудова Україна", Партії промисловців і підприємців України.

На ній було ухвалено рішення щодо проведення зборів представників політичних партій та громадських організацій Хмельниччини для підтримки програми дій уряду та єдиного кандидата.

Ті самі питання були в центрі уваги зборів трудового колективу ЗАТ "Арсанія", що на Житомирщині. Учасники заходу позитивно оцінили здобутки урядовців і підтримали висунення Януковича єдиним кандидатом в президенти від більшості.

Крім того, як повідомляється у прес-релізі Партії регіонів, "розширені збори відбулися і у селищі міського типу Першотравневе Овруцького району Житомирської області". В них взяли участь майже всі жителі селища, трудовий колектив ВАТ "Кварцит", представники місцевої влади. Збори підтримали дії уряду, Януковича як єдиного кандидата та ухвалили звернення із закликом до продовження політичної реформи.

Ініціаторами проведення зборів у цьому випадку виступили регіональне відділення Партії регіонів, а також представники місцевих осередків Аграрної партії, НДП, СДПУ(о), партії "Трудова Україна", Партії національно-економічного розвитку України та низки громадських організацій.

Натомість в Херсоні, за повідомленням прес-служби "Нашої України", аналогічний захід ледь не провалився.

Херсонський міськвиконком (а мер міста Володимир Сальдо очолює обласну організацію ПР) розіслав телефонограми на всі підприємства й установи міста з вказівкою делегувати від 10 до 50 свої представників на збори підтримки та висунення єдиного кандидата від влади.

Проте більшість керівників підприємств, за повідомленням прес-служби "Нашої України", відмовилися делегувати у робочий час 22 квітня своїх працівників на збори. А регіональне представництво "Нашої України", крім того, організувало доставку на місце проведення зборів агітаційної продукції на підтримку Віктора Ющенка, яка схвально сприймалася учасниками зібрання.

Як повідомляє прес-служба "НУ", попри те, що кандидатуру прем’єр-міністра під час голосування на зборах в Херсоні підтримало менше половини присутніх, Сальдо привселюдно оголосив, що рішення ухвалено одноголосно.

Читайте також:

В регіонах висувають Януковича в президенти – він забезпечить "квітуче завтра"

Поки Януковича висувають у президенти, Пустовойтенко готується до виборів?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування