Ющенко покликав усю сім`ю дивитися на Кличка. А Плющ літав до нього в Чикаго

Понеділок, 26 квітня 2004, 22:09
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко привітав Віталія Кличка з перемогою в бою над Корі Сандерсом за титул чемпіона світу з боксу у версії WBC.

Ющенко, який звернувся до Кличка "дорогий Віталію!", сказав, що "разом з усією своєю родиною уболівав за Вас під час двобою з Корі Сандерсом".

"Це була справжня боротьба характерів, яка привела Вас до переконливої перемоги", – сказав лідер "Нашої України", слова якого наводить прес-служба блоку.

Ющенко зазначив, що успіх Кличка-старшого – "це більше, ніж слава вітчизняного спорту".

"Для багатьох наших людей брати Клички стали символом національної гордості, доказом нашої здатності боротися та перемагати, уособленням величезних можливостей України та українців. Велика Вам за це вдячність!"

"Знайте – ми віримо у Вас і будемо радіти кожній Вашій новій перемозі!" – наголосив у привітанні Ющенко.

Разом із тим, як повідомляє УНІАН, після перемоги Кличко взяв участь у благодійному балові на його честь у Чикаго.

Бал було влаштовано комітетом міжнародної програми "Міста-побратими Чикаго" (Київ є учасником цієї програми) в одному з відомих клубів у центрі міста – "Union League Club of Chicago".

Нового чемпіона світу з боксу вітали понад три сотні вболівальників, генконсул України в Чикаго Борис Базилевський, народний депутат України Іван Плющ ("Наша Україна"), перший заступник Київського міського голови і секретар Київради Володимир Яловий, депутати Київради, представники українських недержавних організацій, що діють у США.

Як повідомила присутніх голова Київського комітету міжнародної програми "Міста-побратими Чикаго" Марта Фаріон, кошти від проведення вечора (середня вартість квитка на бал становила 100 доларів) підуть на розвиток культурних та освітніх ініціатив української громади.

Читайте також:

Кличко-Сандерс: після бою

Кличко – чемпіон!

Знайшли винуватця поразки Володимира Кличка?

Після ранкових хвилювань Кучма нагородив Кличка



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування