Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За вказівкою Сергія Медведчука розсилають "темники" проти Сендака?

Вівторок, 27 квітня 2004, 12:02
Фракція "Наша Україна" Львівської обласної ради ухвалила заяву, в якій засуджує практику районних державних податкових адміністрацій області – розсилати в районні газети "темники", спрямовані на дискредитацію голови Львівської облради Михайла Сендака.

Про це повідомив радник з інформаційно-аналітичної роботи Львівської обласної ради Антін Радомський, передає УНІАН.

У тексті переданої заяви зазначається: "Нам, депутатам Львівської обласної ради, членам фракції "Наша Україна", стало достовірно відомо, що керівництво районних Державних податкових адміністрацій, беручи за приклад практику розсилання "темників" адміністрацією президента, змушує керівників районних рад та головних редакторів районних ЗМІ публікувати матеріали, які мають на меті дискредитувати та спаплюжити голову Львівської обласної ради Михайла Сендака".

"Нашоукраїнці" у своїй заяві наголошують на тому, що "така практика є свідченням антизаконної, антиконституційної діяльності представників ДПА, які не тільки виходять за межі своєї компетенції, а стають інструментом політичних замовлень".

Депутати "Нашої України" закликають жителів області, яким відомі факти зловживання службовим становищем з метою маніпулювання громадською думкою, "оприлюднювати їх та інформувати депутатів від блоку "Наша Україна" всіх рівнів".

Автори заяви мають намір звертатися до правоохоронних органів "задля покарання недобросовісних чиновників".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування