Мер Донецька вважає, що "Наша Україна" створює "нездоровий ажіотаж"

Вівторок, 27 квітня 2004, 17:38
На думку мера Донецька Олександра Лук'янченка, "Наша Україна" створює в місті "нездоровий ажіотаж" перед виборами.

Про це у вівторок повідомляє сайт “Острів”.

"Я вважаю, що пішов нездоровий ажіотаж перед виборною кампанією", – заявив у вівторок на прес-конференції Донецький міський голова Олександр Лук'янченко.

Зокрема, зі слів мера, "учора надійшла заява від блоку "Наша Україна" Ющенка з приводу того, що вони більш ніж в десяти місцях мають намір роз'яснювати народу свою політику".

"З одного боку, чому вони не роз'яснювали раніше політику? А з іншого боку, починається виборча кампанія за 120 днів до виборів, тобто з 1 липня хоч би. Там тоді нехай ідуть і роз'яснюють... На всіх перехрестях намагаються роз'яснювати", – висловив свою думку Лук'янченко.

Керівник прес-служби Донецького регіонального штабу блоку "Наша Україна" Олександр Міщенко пояснив, що мер, скоріше за все, мав на увазі розміщення 10 агітаційних наметів в чотирьох містах Донецької області: Донецьку, Макіївці, Маріуполі й Горлівці.

З його слів, прихильники "Нашої України" будуть з вівторка і до 30 квітня в агітнаметах поширювати газету блоку та надавати консультативну допомогу населенню.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування