Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко обіцяє повернути собі "Інтер" і радить Кравчуку не коментувати те, чого не розуміє

Середа, 28 квітня 2004, 10:52
Телеканал "Інтер" ніколи не належав тим людям, які сьогодні "грубо привласнили собі право" керувати ним.

Про це на зустрічі з викладацьким складом Чернівецького національного університету заявив заступник голови Верховної Ради України Олександр Зінченко.

Він зокрема, зазначив: "Щодо "Інтеру" – то мене поставили таким чином, що я зараз не можу дати гідну відсіч. Але вона ще попереду. Телеканал "Інтер" ніколи не належав в такому вимірі, як він належить сьогодні, тим людям, які грубо привласнили собі право здійснювати управлінські заходи. Це я вам відверто кажу", – заявив Зінченко.

Зінченко заявив про своє переконання, що незабаром зможе "юридично довести, що там не так все добре, як сьогодні комусь ввижається".

Відповідаючи на запитання представника СДПУ(О) про те, що нібито Зінченко розірвав взаємовідносини з цією партією, бо "посварився через акції телеканалу "Інтер" з Леонідом Кравчуком, віце-спікер парламенту зазначив: "Якщо це Кравчук говорив, то я порадив би Леоніду Макаровичу не коментувати ті речі, на яких він не розуміється".

"Він політик, нехай коментує політику. Якщо він говорить про телеканал "Інтер", то він просто навіть не уявляє, де знаходяться там телекамери", – додав Зінченко.

УНІАН



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування