Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В ІРАКУ ЗАГИНУВ ЩЕ ОДИН УКРАЇНСЬКИЙ МИРОТВОРЕЦЬ

Середа, 28 квітня 2004, 13:25
28 квітня близько 8.00 (за київським часом) під час планового патрулювання поблизу іракського міста Аз-Зубадія, що знаходиться у 60 кілометрах на захід від міста Аль-Кут, загинув снайпер 62-го окремого механізованого батальйону, рядовий контрактної служби Костянтин Михалєв.

Про це в середу повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Також повідомляється, що вибухом було поранено ще двох військовослужбовців: кулеметника рядового контрактної служби Ярослава Злочевського та гранатометника рядового контрактної служби Володимира Бегутова.

Це сталося внаслідок нападу на механізований патруль українських миротворців 6-ї окремої механізованої бригади ЗС України, яка входить до складу Коаліційних об`єднаних оперативних сил в Республіці Ірак.

Як повідомляє прес-служба, відразу після нападу український механізований патруль вийшов з зони бою та зайняв кругову оборону. На допомогу українським військовим було надіслано два вертольоти вогневої підтримки збройних сил США та вертоліт американського медичного підрозділу "Medevac", який здійснив евакуацію постраждалих до Багдадського військового шпиталю.

Пораненим надано всю необхідну медичну допомогу. За станом їх здоров'я, який оцінюється як стабільний, постійно слідкують військові лікарі.

Керівництво Міністерства оборони України висловило співчуття рідним та близьким загиблого Костянтина Михалєва.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування