КУЧМА ВІДДАЄ ВСІ СВОЇ КАПІТАЛИ НА РАДІО, а дружині – лише 2 500 гривень

Середа, 28 квітня 2004, 16:09
Президент Леонід Кучма віддає всю свою зарплату дружині та витрачає її на онука.

Про це Кучма заявив на прес-конференції в Києві.

Кучма сказав, що його зарплата складає 2 500 гривень. "Проблеми потратити зарплату немає. Як кажуть в Одесі: щоб ти жив на одну зарплату!" – пожартував Кучма, назвавши її розмір.

Він додав, що до зарплати немає надбавок, оскільки він перебуває "на повному державному забезпеченні". "Так що надбавки забирайте собі", – додав він, звертаючись до журналістів.

На питання, куди він витрачає ці 2 500 тисячі, Кучма сказав: "У мене онук, що в кишеню любить залазити, сісти, поїхати накупити такого, що одному Богу відомо, для чого це все!"

Кучма також сказав, що, "як і все життя, всі гроші, які отримує, у конверті віддає дружині".

"Вона багато їздить, багато за межі [України], після кожної поїздки від моєї зарплати [мало що залишається]", – сказав Кучма.

"Але завжди хочеться комусь зробити щось приємне", – додав він.

Водночас питання кореспондентки "Громадського радіо" про те, чи дійсно він отримав гарантії власної недоторканості та своїх капіталів від США, як про це писала в статті Юлія Тимошенко, роздратувало президента.

Кучма сказав: "Що стосується моїх капіталів, я із задоволенням всі віддаю на розвиток "Громадського радіо". Беріть, будь ласка, їжте, скільки вам завгодно".

Стосовно гарантій Кучма додав, що "про це треба думати Юлії Тимошенко". "Тому вона із кожи вон лізе, щоб отримати гарантії від певних політичних сил тут в Україні. За кордоном ніхто такі гарантії не дасть", – сказав він.

На питання щодо втоми від роботи президентом, Кучма звернувся до журналістки: "Я на вас дивлюся і на себе – так я краще виглядаю, ніж ви! По-моєму, це ви втомилися від праці, від таких питань, які ви робите спроби задавати!"

Пізніше, після прес-конференції, Кучма підійшов до журналістки і попросив "не ображатися".

"Українська правда"

Читайте також статтю Юлії Тимошенко:

Танцюють всі!


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...