Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" підтримає на довиборах у парламент Бродського

Четвер, 29 квітня 2004, 12:29
"Наша Україна" підтримає на виборах у Верховну Раду по 136-му округу лідера партії "Яблуко" Михайла Бродського.

Про це 28 квітня заявив на прес-конференції керівник Одеського обласного штабу "Нашої України" Володимир Курінний, повідомляє прес-служба "Нашої України".

За словами Курінного, таким було рішення Центрального штабу блоку "Наша Україна".

"Таке рішення обумовлене політикою блоку, спрямованою на консолідацію широкого спектру опозиційних сил. Рішення підтримувати на виборах до парламенту по 136-му округу Михайла Бродського – це демонстрація важливості для "Нашої України" досягнення загальних, а не вузькопартійних цілей у спільній боротьбі за демократичні перетворення в Україні", – сказав Курінний.

В той же час Ростислав Моховиков висловив від імені партії "Яблуко" та її лідера задоволення таким рішенням "Нашої України". Також він відзначив, що співпраця його партії та блоку Ющенка має неситуативний характер і реалізується в широкому спектрі спільних акцій та ініціатив у багатьох регіонах України.

Курінний висловив сподівання, що "в Одесі мукачівського сценарію виборів не повториться". "Ми чекаємо на вибори по 136-му округу спостерігачів від багатьох міжнародних організацій, представників посольств і прибуття великої групи народних депутатів від "Нашої України", БЮТу та інших фракцій", – додав він.

Керівник регіонального штабу "Нашої України" закликав всіх кандидатів 136-го округу приєднатися до кампанії з проведення чесних виборів та об'єднати зусилля в ім'я того, щоб ці вибори відбулися демократично й без порушень.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування