Северінсен і Вольвенд їдуть до України – як раз на вибори в окрузі Ківалова

Четвер, 29 квітня 2004, 13:42
Співдоповідачі Моніторингового комітету ПАРЄ по Україні Ханне Северінсен та Рената Вольвенд мають намір відвідати Україну з ознайомчим візитом. Вони планують перебувати на Україні з 27 травня по 3 червня 2004 року.

Про це вони повідомили делегацію Верховної Ради в ПАРЄ під час чергової сесії Асамблеї, повідомляє інформуправління парламенту

В регіонах співдоповідачі мають намір зустрітися з представниками органів місцевої та регіональної влади, виборчих комісій, неурядових організацій, національних меншин, ЗМІ, кандидатами, що балотуються на парламентських та місцевих виборах.

Як відомо, 30 травня у Одесі відбудуться вибори до Верховної Ради, на яких балотуватиметься кандидат від опозиції Михайло Бродський та дочка попереднього депутата за цим округом Тетяна Ківалова.

Під час зустрічі з доповідачами ПАРЄ заступник голови делегації Верховної Ради Анатолій Раханський закликав членів ПАРЄ підтримати ініціативу проведення у лютому 2005 року в Ялті міжнародного форуму з нагоди 60-річчя Ялтинської конференції під назвою "Вікна в майбутнє – яким його бачить ООН і все людство".

Він наголосив на тому, що Україна, яка є одним з фундаторів ООН і першою в світі добровільно відмовилася від ядерної зброї, вважає своїм обов'язком сприяти зміцненню ООН як центру багатосторонніх зусиль у подоланні глобальних викликів нового тисячоліття.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування