Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛИТВИН ВВАЖАЄ, ЩО В ЯНУКОВИЧА І ЮЩЕНКА ШАНСИ ВИГРАТИ - 50 НА 50

Четвер, 29 квітня 2004, 14:42
Голова Верховної Ради Володимир Литвин оцінює як рівні шанси прем'єр-міністра Віктора Януковича і лідера блоку "Наша Україна" Віктора Ющенка перемогти на виборах президента України.

У четвер в інтерв'ю журналістам у Києві Литвин висловив думку, що Україну чекає другий тур президентських виборів, основними конкурентами в ході якого стануть Янукович і Ющенко.

"Шанси обох я оцінюю як 50 на 50", – додав він, висловивши думку, що все інше буде залежати від багатьох складових, зокрема від того, яку тактику оберуть кандидати, і головне, які будуть сформовані команди.

Спікер вважає, що в ході передвиборної кампанії "чорний піар буде грати на користь того, проти кого він буде розроблятися".

"Наші політичні команди схильні до того, щоб очорнити конкурента, а не переграти його тактично, стратегічно, у програмному, інтелектуальному вимірі", – відзначив він.

Литвин у черговий раз заявив про те, що не має наміру висувати свою кандидатуру на посаду глави держави. "Для мене це виключено – тема кандидатства. Давайте не будемо про це говорити", – сказав він.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Українці не вірять, що Ющенко переможе на виборах

Нема чого на соціологію нарікати…


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...