В Мукачевому "Нашій Україні" заборонили проводити пікетування та мітинги

П'ятниця, 30 квітня 2004, 12:12
В Мукачевому рішенням міськрайонного суду заборонено проведення пікетування мітингів Мукачівському міському об’єднанню ВУТ "Просвіта" ім. Т.Г.Шевченка, Благодійному фонду "Жінки-русинки Закарпаття" та іншим з 9.00 до 11.00, а також проведення безстрокового пікетування з 30 квітня по 2 травня 2004 року.

Таке рішення було винесено в четвер під час засідання Мукачівського міськрайонного суду, повідомляє прес-служба Регіонального представництва виборчого блоку Віктора Ющенка "Наша Україна".

Також, як повідомляє прес-служба, суд ухвалив заборону на проведення 29 квітня 2004 року в Мукачевому мітингу на захист конституційних прав громадян, порушених під час проведення виборів міського голови Мукачевого 18 квітня цього року.

Прес-служба зазначає, що "захисником інтересів міськвиконкому в обох засіданнях був сумновідомий юрист Олексій Фозекош, який під час виборів міського голови захищав у судових засіданнях інтереси Мукачівської міської територіальної виборчої комісії і, за деякими даними, міг бути причетним до фальсифікації виборів міського голови".

"Як бачимо, сьогоднішня об’єднана соціал-демократична влада міста не лише сфабрикувала результати волевиявлення мукачівців, але й забороняє їм законним шляхом відстоювати свої права", – підбиває підсумок прес-служба.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування