Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голова мукачівського тервиборчкому передумав закривати газету "Нашої України"

П'ятниця, 30 квітня 2004, 12:15
Суд над закарпатською обласною газетою "Старий замок", яка звинувачувалася у порушенні закону "Про вибори", у четвер не відбувся. За кілька годин до судового засідання позивач, голова Мукачівського тервиборчкому Переста, забрав позовну заяву, повідомляє Німецька хвиля.

Голова Мукачівської ТВК Юрій Переста вимагав скасувати реєстрацію "Старого замку" через нібито незаконний передрук аналітичної статті про мукачівські вибори з видання "Дзеркало тижня" та опублікування рейтингів кандидатів за три дні до виборчих перегонів.

Попри те, що цю позовну заяву забрали, редактор "Старого замку" Юрій Клованич не виключає ймовірності нових судових позовів.

Газета критично налаштована до чиної влади й чи не єдина у Мукачевому та в області висвітлює позицію "Нашої України".

Втім, Клованич зауважує, що нині закарпатські мас-медіа нагадують два протилежних табори на великому полі політичної битви. Об'єктивних і незаангажованих ЗМІ в області немає.

Редакції, так чи інакше, змушені виконувати вказівки засновників, які не завжди відповідають журналістській етиці і можуть спровокувати численні судові позови. В ідеалі жоден власник ЗМІ не повинен використовувати своє видання як зброю у боротьбі з опонентом. Інакше це буде ведмежа послуга "свободі слова", переконаний Юрій Клованич.

Читайте також:

Мукачеве: як це було. І як це не повинно бути

Заступник генпрокурора вивчив наслідки виборів в Мукачевому під наглядом Шуфрича

Рада Європи пропонуватиме не вважати переможцем ані Нусера, ані Балогу

Президент ПА ОБСЄ просить Кучму поновити справедливість у Мукачевому

Зінченко: "У Мукачевому діють принципи Йосипа Віссаріоновича!" Білоконь: "Рішення про мою відставку має прийняти президент"

ЮЩЕНКО ПРИХОДИВ ДО КУЧМИ ВИМАГАТИ ЗВІЛЬНЕННЯ МЕДВЕДЧУКА, БІЛОКОНЯ І РІЗАКА

Мукачеве: демократія по-соціал-демократичному

У МУКАЧЕВОМУ ВИКРАДЕНО БЮЛЕТЕНІ, НА ПІДСТАВІ ЯКИХ СДПУ(о) СВЯТКУВАЛО ПЕРЕМОГУ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування