Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бритоголові вдруге напали на людей "Нашої України" в Донецьку

П'ятниця, 30 квітня 2004, 13:58
В четвер стався черговий напад на агітаторів блоку Віктора Ющенка, одягнених в екіпіровку з символікою блоку, котрі роздавали агітаційні матеріали та пресу в центрі міста.

Про це повідомила прес-служба Донецького обласного регіонального штабу "Нашої України".

Близько 15.00 до чотирьох агітаторів підійшла група "молодиків характерної зовнішності". "Погрожуючи фізичною розправою та застосовуючи силу, вони відібрали листівки та газети, після чого залишили місце події на автомобілі", – йдеться в заяві.

Також прес-служба повідомляє, що заяву щодо цього інциденту потерпілі вже направили в управління МВС Ворошилівського району м. Донецька.

Керівництво Донецького регіонального штабу блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" висловлює обурення цим випадком і занепокоєння тим, що напади на агітаторів блоку вже стають загрозливою тенденцією.

"При цьому спостерігається бездіяльність місцевої влади та правоохоронних органів щодо запобігання таким випадкам, незважаючи на обіцянки. А це дає підстави вважати, що дії проти блоку "Наша Україна" мають замовний характер, і в них зацікавлені окремі політичні сили, пов’язані з владою", – додає прес-служба.

Прес-служба також нагадує, що це вже другий напад на активістів "Нашої України". Перший стався 27 квітня: цього дня кілька "братків" завдали тілесних ушкоджень молодим агітаторам "Нашої України" та забрали у них всі агітаційні матеріали.

Активісти блоку повідомили, що нападники діяли за тією ж самою методою, як і 31 жовтня минулого року, коли в Донецьку було зірвано з’їзд "Нашої України", а сам напад мав явно провокаційний характер.

"Прикметно, що це сталося після того, як міський голова м. Донецька Олександр Лук’янченко на прес-конференції заявив, що "пішов нездоровий ажіотаж перед виборчою компанією", і негативно відгукнувся про розташування в місті напередодні Першотравня агітаційних наметів місцевого осередку блоку Віктора Ющенка", – зазначає прес-служба.

Читайте також:

В Донецьку побили агітаторів "Нашої України"

Мер Донецька вважає, що "Наша Україна" створює "нездоровий ажіотаж"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...