Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мукачівці проситимуть політпритулку, а влада підвищує міліціонерів за Мукачеве

П'ятниця, 30 квітня 2004, 14:55
У зв’язку із фальсифікацією виборів міського голови Мукачевого громадські організації міста виступили ініціаторами збору позовних заяв від мешканців міста Мукачевого до Європейського суду з прав людини.

Про це повідомляє прес-служба регіонального представництва блоку "Наша Україна".

В цих позовах виборці звинувачують найвище керівництво країни в організації фальсифікації виборів, переслідуванні за політичні погляди та зрощення правоохоронних органів з криміналітетом.

"Подібні заяви вже погодилися подати близько тисячі мукачівців. Проте, якщо влада України і надалі ігноруватиме волевиявленням мукачівців, слід очікувати збільшення кількості позовних заяв до кількох десятків тисяч", – повідомляє прес-служба.

Одночасно значна частина із заявників мають намір звернутися до президентів США та інших європейських країн з проханням надати їм політичний притулок, оскільки вони зневірились у можливості вільно обирати собі керівників та відстояти свої права у судової гілки влади.

В той же час прес-служба "Нашої України" заявляє, що "за "заслуги" на мукачівських виборах міліціонерів підвищують по службі".

За їх інформацією, до МВС було відправлено подання на призначення нинішнього начальника Мукачівської міліції Дернового заступником начальника Управління по боротьбі з оргзлочинністю УМВС України в Закарпатській області.

В іншому поданні на посаду головного міліціонера Мукачевого пропонується нинішній заступник начальника Василь Швенда.

Він, за даними слідчої комісії Верховної Ради України, особисто віддав наказ на зняття охорони зі спецсховища, де зберігались виборчі бюлетені та протоколи дільничних комісій з виборів міського голови Мукачевого.

"Як відомо, саме після зняття цієї охорони невідомими молодиками було зухвало побито чергового Мукачівського міськвиконкому пана Левандовського, розбито вхідні двері таємної кімнати та викрадено бюлетені з протоколами", – наголошує прес-служба.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування