Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма розписав, як ітиме шляхом європейської інтеграції

П'ятниця, 30 квітня 2004, 16:58
Президент України Леонід Кучма підписав указ "Про Стратегію економічного та соціального розвитку України "Шляхом європейської інтеграції" на 2004 - 2015 роки".

Про це повідомляє прес-служба президента України.

Як повідомляє прес-служба, "документ видано з метою реалізації стратегічних пріоритетів економічного та соціального розвитку України щодо забезпечення сталого економічного зростання, утвердження інноваційної моделі розвитку, соціальної переорієнтації економічної політики, створення передумов для набуття Україною членства в Європейському Союзі".

Указом схвалено Стратегію економічного та соціального розвитку України "Шляхом європейської інтеграції" на 2004-2015 роки.

Глава держави доручив Кабінету міністрів України, центральним та місцевим органам виконавчої влади враховувати основні положення Стратегії під час розробки проектів державних, регіональних, галузевих, цільових програм економічного і соціального розвитку.

Міністерству освіти і науки України доручається забезпечувати використання основних положень Стратегії для проведення наукових досліджень, а також в навчальному процесі у вищих навчальних закладах.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування