Гавриш шукатиме вихід з кризи парламентської більшості

Вівторок, 11 травня 2004, 10:36
Депутати парламентської більшості ведуть активні консультації про організацію роботи більшості та загалом про її подальше існування.

Про це в інтерв'ю журналістам сказав координатор більшості Степан Гавриш, повідомляє УНІАН.

За його словами, у вівторок о 17.00 відбудеться засідання координаційної ради, на якому буде обговорено план дій більшості на найближчий сесійний період, у тому числі про організацію роботи парламентської більшості, політичну реформу, питання, пов'язані з виведенням українських військових з Іраку, надзвичайну подію під Мелітополем тощо.

Гавриш сказав, що ставитиме питання про проведення загальних зборів більшості для того, щоб визначитись з існуванням самої більшості. Він не виключив, що цьому передуватимуть збори активу більшості. "З цього приводу проводяться активні консультації, виходячи з розуміння того, що є криза парламентської більшості і необхідно знайти вихід з неї", – зазначив Гавриш.

Координатор зауважив, що на сьогодні немає жодної офіційної заяви про вихід з парламентської більшості, але, з іншого боку, існує депутатська група "Центр", яка голосує синхронно з найбільш радикальною частиною опозиції.

При цьому він наголосив, що без депутатів групи "Центр" "арифметично" більшості не існує, і тому необхідно проводити консультації. "Я, як капітан, маю останнім покидати місток і до кінця боротися за живучість парламентської більшості", – сказав Гавриш.

Читайте також:

Розвал коаліції Януковича


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування