Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман винна у знищенні мережі кореспондентів радіо "Свобода"?

Вівторок, 11 травня 2004, 12:15
Благодійний правозахисний фонд "Рутенія" в Одесі та Партія правозахисту України обвинуватили екс-керівника київського бюро радіо "Свобода" Ганну Герман-Стеців у знищенні регіональної мережі кореспондентів радіостанції.

Про це йдеться у поширеній у вівторок заяві "Рутенії", в якій автори коментують призначення Ганни Герман прес-секретарем прем'єр-міністра Віктора Януковича.

"Ми стурбовані тим фактом, що саме за часів керівництва київського бюро радіостанції "Свобода" [Ганною Герман] було фактично знищено регіональну мережу кореспондентів станції. Слухачів було позбавлено можливості чути неупереджені новини з життя Полтави, Житомира, Вінниці, Дніпропетровська, Чернівців, Запоріжжя, Одеси, Миколаєва, Херсону..." – ідеться у заяві.

"Натомість, до приходу на посаду директора бюро радіо "Свобода" у Києві, дуже шанована нами радіостанція мала найбільшу мережу кореспондентів в регіонах", – додається в заяві.

"Знищення цієї мережі особливо небезпечне напередодні президентських виборів в Україні. Про реальну "свободу вибору", яку готує нам нинішня влада, свідчать події у вищезгаданих нами українських містах", – йдеться у заяві.

Автори заяви вважають за необхідне поновлення трансляції програми "Україна регіональна" у вже звичний час – від 22.30 до 23.00 та з повтором вранці від 08.30 до 09.00.

Також автори вважають, що дирекція української служби радіо "Свобода" має приділити справі відновлення мережі кореспондентів у регіонах України особливу увагу.

"Що ж до вчинку Ганни Герман-Стеців, виправдати таку поведінку фінансовими питаннями жодним чином неможливо. Віктор Янукович має знати – зрадивши радіо "Свобода", колишній директор київського бюро здатен зрадити і його... " – йдеться у заяві.

Читайте також:

Янукович запросив Герман на роботу після інтерв'ю, щоб "птах-свобода" з'явився в нього

Герман пішла до Януковичу через фінансову скруту?

КЕРІВНИК РАДІО "СВОБОДА" СТАЛА ПРЕС-СЕКРЕТАРЕМ ЯНУКОВИЧА


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування