Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПІНЧУК ВЕЗЕ БЖЕЗИНСЬКОГО ДО КИЄВА

Вівторок, 11 травня 2004, 13:13
13-16 травня Україну відвідає відомий американський політолог, радник Центра стратегічних і міжнародних досліджень Збігнєв Бжезинський.

Про це повідомив у вівторок на брифінгу глава прес-служби українського МЗС Маркіян Лубківський, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За його словами, під час перебування в Києві Бжезинський зустрінеться з керівництвом країни, зокрема, з міністром закордонних справ України Костянтином Грищенком, а також з представниками широкого спектра політичних кіл.

Зараз, відзначив Лубківський, Бжезинський займає посаду радника Центра стратегічних і міжнародних досліджень і є професором американської зовнішньої політики Школи перспективних міжнародних досліджень університету Джонса Гопкінса, США.

У свій час він був радником з питань нацбезпеки президента США Джона Картера.

Бжезинський – автор численних книг і наукових праць. Зокрема, відомий політолог послідовно відстоює тезу про те, що процес об'єднання Європи не може вважатися завершеним без повномасштабної інтеграції України до європейських структур.

За даними джерел "Української правди", до організації візиту Бжезинського в Україну причетні структури, пов'язані з Віктором Пінчуком. Про це, серед іншого, говорить той факт, що заплановано ексклюзивне інтерв'ю Бжезинського каналові ICTV.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування