Білоконь, який не хоче більше виступати перед депутатами, не будує дачу під Києвом

Вівторок, 11 травня 2004, 16:22
Під Києвом будується не дача Білоконя і не реабілітаційний центр, а навчальний центр для підрозділів з боротьби з організованою злочинністю.

Про це у вівторок під час прямої телефонної розмови повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко.

"Це брехня все, нічого там немає. Ніяка дача міністра там не будується", – відреагував він на запитання. Так само Корнієнко заперечив будівництво у цьому районі реабілітаційного центру МВС.

"Це, вочевидь, плутають. У нас там приблизно у тому районі будується навчальний центр для підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю", – повідомив перший заступник міністра МВС. "Він будується уже давно, задовго до того, як міністра було призначено на цю посаду", – додав Корнієнко.

Як повідомляла "УП", інтернет-сайт "Обком" оприлюднив чутки, що за площею Тараса Шевченка споруджується дача міністра МВС Миколи Білоконя, на будівництві якої задіяні щойно призвані солдати-новобранці.

Також Корнієнко повідомив, що у разі ухвалення Верховною Радою рішення заслухати інформацію силовиків щодо подій довкола виборів міського голови Мукачевого доповідати перед депутатами буде саме він. "Якщо буде прийнято рішення, то доповідати буду я", – сказав Корнієнко.

На запитання про те, чи проводиться й далі розслідування у "справі Гонгадзе" і чи оголошено когось у розшук, Корнієнко сказав: "Генеральна прокуратура веде цю справу. Безумовно, (вона) проводить слідчі дії. Ми працюємо за дорученням прокуратури, тобто ми здійснюємо ті оперативно-розшукові заходи, які нам доручає проводити прокуратура".

Разом з тим, перший заступник міністра МВС не відповів на другу частину запитання.


Читайте також:

Солдатів-новобранців змушують будувати дачу Білоконя?

Литвин покликав Васильєва і Білоконя відзвітувати по Мукачевому і просив добре підготуватися


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування