У справі Лазаренка допитали його масажиста

Вівторок, 11 травня 2004, 20:00
Суд у справі українського екс-прем'єра Лазаренка може закінчитися вже в травні.

Як повідомив "Українській правді", адвокат українського екс-прем'єра Денієл Горовіц, захист планує допитати своїх свідків протягом найближчих двох тижнів.

За його словами, адвокати планують викликати в суд близько 10 свідків.

Адвокати Лазаренка приступили до допиту своєї частини свідків у понеділок. У цей день були викликані троє свідків. Першим з боку Лазаренка був допитаний агент ФБР Браян Ерл, що працює головним агентом у справі, починаючи з кінця 1997 року.

У цей же день виступили Ганна Коротка, котра свідчила про участь Лазаренка в створенні комерційних фірм у 1992-1994 роках, а також завідувач спортивно-оздоровчим пансіонатом Дніпропетровського комбінату хлібопродуктів Петро Кукліч, що якийсь час виконував роль особистого масажиста Лазаренка і надавав ті ж послуги Кириченку.

Останній розповів про "щирі та дружні, можна сказати, братерські" стосунки між Кириченком і Лазаренком в 1992-1997 роках.

Як відомо, колишній бізнес-партнер Лазаренка Петро Кириченко є головним свідком у справі США проти Лазаренка. Він стверджує, що Лазаренко використовував свій вплив і тиснув на нього, щоб відмивати гроші через банки в Сан-Франциско.

У понеділок суддя відхилив клопотання обвинувачення, що просило переглянути рішення про скасування близько 2/3 пунктів в обвинувальному документі в справі Лазаренка.

Усього з боку обвинувачення було допитано 28 свідків.

"Українська правда", Сан-Франциско

Читайте також:

"Громада" обіцяє, що Лазаренко незабаром повернеться, щоб перемогти режим Кучми

Адвокат Лазаренко: Лазаренко винен Кучмі не 50 мільйонів доларів, а "копняк під зад"

З Лазаренка зняли половину обвинувачень, у тому числі відносно Тимошенко. Тепер йому загрожує менше 5 років в'язниці

Справа "США проти Лазаренко". Уся хронологія подій

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News