ДЕПУТАТ СДПУ(о) САЦЮК СТАВ ПЕРШИМ ЗАСТУПНИКОМ СМЄШКА

Середа, 12 травня 2004, 11:17
Народного депутата Володимира Сацюка призначено першим заступником голови Служби безпеки України.

Про це повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар глави СБУ Марина Остапенко. Відповідний указ президента України підписано наприкінці квітня.

Зі слів Остапенко, Сацюк призначений першим заступником голови СБУ на виконання указу президента "Про заходи з удосконалення взаємодії органів виконавчої влади з Верховною Радою України" від 25 березня 2003 року.

Він буде забезпечувати співпрацю, постійні зв'язки СБУ з Верховною Радою, її комітетами, посадовими особами і депутатськими фракціями і групами з метою посилення взаємодії, сприяння розв'язанню питань, які виникають у відносинах між цими органами, забезпечення розробки узгоджених рішень, повідомила прес-секретар.

Тепер у голови СБУ два перших заступники. Крім того, у глави цього відомства є ще 6 заступників.

Сацюк обраний народним депутатом України 4-го скликання по одномандатному виборчому округу номер 64 в Житомирській області. Член фракції Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) з лютого 2004 року. З початку роботи парламенту цього скликання входив у фракцію "Єдина Україна", потім, після її реорганізації в червні 2002 року, в групу "Європейський вибір". З вересня 2003 року був позафракційним.

Член комітету Верховної Ради з питань будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства і зв'язку.

У парламенті минулого скликання (1998-2002 рр.) очолював підкомітет парламентського комітету з питань безпеки і оборони.

Народився 11 березня 1963 року в Житомирській області. Закінчив в 1987 році Київське вище загальновійськове училище ім. М.Фрунзе, в 1997 році – Міжгалузевий інститут післядипломної освіти. У 1994-1996 рр. – заступник директора спільного підприємства "Тавр", в 1996-1998 рр. – голова правління ЗАТ "Укррос".

У біографічній довідці на офіційномусайті парламенту вказано, що спеціальність Сацюка – фахівець з військової тактичної розвідки, юрист-економіст.

Сацюк вважається людиною, близькою до Олександра Волкова.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування