Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сацюк звільнив округ для Медведчука?

Середа, 12 травня 2004, 17:12
Призначення депутата Володимира Сацюка першим заступником голови СБУ серед іншого має метою звільнення виборчого округу №64 у центральній частині Житомира для Віктора Медведчука.

Так коментує зміну місця роботи Сацюка прес-служба Комітету виборців України.

"Очевидно, саме по цьому округу і стане балотуватися до Верховної Ради теперішній глава адміністрації президента Віктор Медведчук", – сказано у коментарі прес-служби КВУ.

На користь даного твердження, на думку КВУ, свідчать одразу кілька факторів.

По-перше, фракція СДПУ(о), позбавляючись свого представника, очевидно, розраховувала, що його замінить однопартієць.

По-друге, Віктор Медведчук, всупереч прогнозам, не став балотуватися на виборах в Одесі та Полтавській області, де він, зауважує КВУ, "не зовсім відповідав електоральним симпатіям".

По-третє, вказує КВУ, Житомирська обласна структура СДПУ(о), яку очолює народний депутат Володимир Заєць, вважається однією з найпотужніших, до неї належать мер Житомира та голова обласної ради.

По-четверте, округ не має сильного впливу з боку "донецьких" чи "нашоукраїнців".

І останнє, на що звертає увагу прес-служба КВУ, – вибори відбудуться в розпал президентської кампанії, коли увага української та міжнародної спільноти до виборів у Житомирі не буде сильною.

На думку громадської організації, "конкуренцію Медведчуку там можуть скласти голова обласного осередку Української народної партії Юрій Спіженко та комуніст Микола Тимошенко, який на виборах 2002 року буквально "дихав у спину" Володимиру Сацюку".

"Тому, ймовірніше за все, на тлі президентської кампанії ми будемо спостерігати зменшену її модель у місті Житомир", – зазначається у коментарі Комітету виборців.


Читайте також:

ДЕПУТАТ СДПУ(о) САЦЮК СТАВ ПЕРШИМ ЗАСТУПНИКОМ СМЄШКА


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування