Податкова Донеччини взялася за керівника штабу "Нашої України"

Четвер, 13 травня 2004, 11:27
Голова Маріупольського штабу "Нашої України" і Донецької облорганізації партії "Реформи і порядок" Петро Шмачков отримав від податкової міліції одразу шість запитів з вимогою надати фінансові документи.

Про це повідомляє прес-служба партії "Реформи і порядок".

Як зазначається у прес-релізі, запити стосуються організацій та підприємств, де так чи інакше фігурує прізвище керівника Донецької ПРП.

Разом з тим, прес-служба підкреслює, що "спільна риса всіх листів – жодного обґрунтування податковою підстав своєї вимоги".

Шмачков називає такі дії податкової цілеспрямованим тиском на нього як на голову Маріупольського штабу "Нашої України" та голову Донецької облорганізації партії "Реформи і Порядок", повідомляється у прес-релізі.

Він також висловив думку, що "податкова міліція не випадково цікавиться тими підприємствами в Донбасі, які є незалежними від впливу нинішнього прем’єра Віктора Януковича".

Крім того, за повідомленням прес-служби, Шмачков зазначає, що усі шість листів від податкових силовиків написані суржиком, на бланках кустарного виробництва, без реєстраційних номерів на звороті.

У зв'язку з цим депутат Маріупольської міської Ради Шмачков звернувся до начальника Державної податкової інспекції у Маріуполі Ревякіна з вимогою пояснення таких дій ДПІ, а також – до начальника головного відділу податкової міліції міста Харкова, з проханням підтвердити, що надіслані запити – не підробка.

Як повідомляється у прес-релізі, Шмачков висловив свою готовність надати податковим органам будь-яку необхідну інформацію у встановленому законом порядку.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування