Литвин щоранку йде в парламент, побоюючись нової проблеми

Четвер, 13 травня 2004, 15:10
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин відзначає, що ситуація в парламенті ускладнилась у зв'язку з президентською передвиборною кампанією, і підкреслює необхідність стабілізувати роботу законодавчого органу.

Про це він повідомив під час церемонії нагородження працівників сфери освіти нагородами Верховної Ради за вагомий особистий внесок у розвиток педагогічної освіти, підготовку висококваліфікованих фахівців, плідну наукову педагогічну діяльність, багаторічну самовіддану працю і високий професіоналізм.

Церемонія нагородження відбулася в четвер у парламенті.

У вступному слові Литвин підкреслив, що на сьогодні ситуація в парламенті складна, і це зумовлено передвиборною кампанією. "Кожна політична сила вважає, що парламент має вирішувати її проблеми", - сказав спікер, відзначивши, що це стосується як опозиційних політичних сил, так і сил, що представляють центристський напрям.

"З ранку йдеш на роботу і з побоюванням думаєш, яку сьогодні проблему внесуть до зали, - сказав Литвин, водночас підкресливши: - Головне зараз - зберегти стабільну роботу парламенту".

Литвин відзначив, що останнім часом кожне пленарне засідання починається з того, що виноситься на голосування питання про повернення українських миротворців з Іраку. На вирішенні цього питання наполягає фракція Компартії. "Цю проблему замість серйозного розгляду розмови перевели до емоційно-політичної площини", - наголосив Литвин.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування