Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проти Бродського організували провокацію – пропонували по 50$ за голоси виборців

Четвер, 13 травня 2004, 15:36
У ході виборчої кампанії за мандат члена парламенту від виборців 136 округу почалися небезпечні провокації, заявив у четвер на прес-конференції Ростислав Моховиков – довірена особа кандидата в народні депутати України по 136-му округу Одеси Михайла Бродського.

За словами Моховикова, невідомий зловмисник публічно намагався підкупити виборця нібито з метою підтримки Бродського, а "насправді – вчинив сплановану провокацію заради зриву виборчого процесу".

Інцидент стався, уточнив Моховиков, "о 18.00 12 травня на розі одеських вулиць Новосельського і Торговельної, де в цей час активісти партії "Яблуко" і її лідер Бродський проводили одну з масових акцій – "Пікети доріг і ям імені Руслана Боделана" (Боделан є мером Одеси – УНІАН).

З урахуванням крайньої занедбаності міських доріг акція, на думку Моховикова, набула великого резонансу, оскільки тут не лише називали винуватців плачевного стану шляхів, а й просто закривали величезні вибоїни на дорогах і площах портретами міського голови.

Під час акції до пікетувальників, уточнив Моховиков, "під'їхав на синіх "Жигулях" невідомий громадянин, зав'язав з ними розмову, а потім дістав з кишені пачку доларових купюр і став голосно пропонувати усім, хто зібрався поряд з пікетом, поставити свій підпис за 50 доларів на підтримку кандидата в депутати Бродського. Відразу з юрби відгукнулася невідома жінка, і після голосних дебатів обоє демонстративно сіли в ту ж машину і зникли в невідомому напрямку".

У зверненні до одеських виборців Моховиков назвав ці дії "спланованою провокацією", наголосивши, що "Бродський веде виборчу кампанію виключно в рамках чинного законодавства України. А невідомий громадянин, що пропонував підкуп, нібито діючи в інтересах Бродського, не має жодних стосунків з Бродським чи його довіреними особами".

Варто зазначити, що це друга спроба зняти Бродського з виборчих перегонів. Кілька днів тому кандидат у депутати заявив про непричетність своїх прихильників до написання гасел "За Бродського" на стінах одеських будинків і навіть сам зафарбував деякі з настінних закликів.

УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...