Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛАЗАРЕНКО СПОДІВАЄТЬСЯ, ЩО ВЖЕ ЦЬОГО РОКУ ПОВЕРНЕТЬСЯ В УКРАЇНУ

Четвер, 13 травня 2004, 18:55
Український екс-прем'єр Павло Лазаренко сподівається, що вже в нинішньому році повернеться в Україну.

"Протягом місяця, можливо, півтора, буде вирішена моя судова справа в США і винесене рішення. У залежності від рішення я прийму рішення (про повернення в Україну). Мої надії, що вже цього року я повернуся в Україну", – заявив Лазаренко в інтерв'ю "5-му каналу".

Він додав, що після завершення розгляду американської справи його адвокатам буде легше доводити його невинуватість в Україні. Оскільки більш ніж 90% документів у справі "США проти Лазаренка" були надані з України.

За даними Лазаренка, Україна передала американській прокуратурі 140 000 сторінок матеріалів.

Лазаренко переконаний, що в Україні через суд він зможе довести, що справа проти нього "є абсолютно політичною справою і ніякого криміналу у ній нема".

Відповідаючи на питання журналіста, Лазаренко сказав, що йому складно оцінити політичну ситуацію в Україні, але "він у курсі справ". За його словами, він одержує не тільки українську друковану пресу, але і найбільш резонансні телевізійні програми, а також листи.

За оцінкою Лазаренка, зараз ситуація в Україні нагадує ситуацію 1998-99 років (у 1998 відбулися вибори в парламент, у 1999 – вибори президента). Однак, заявив Лазаренко, "розуміючи, що зміни неминучі, влада піде на все, щоб поставити своїх людей" на ключові посади.

"Тому боротьба буде значно серйозніша, можна буде чекати чого завгодно. Влада піде на все", – сказав він.

Він також заявив, що його партія буде підтримувати опозиційні сили на президентських виборах і людей, "які хочуть змін для того, щоб демократія відбулася в Україні".

"Українська правда", Сан-Франциско

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...